Hvilket er det billigste og bedste webhotel til WordPress?

Er du på jagt efter et surværent webhotel med høj oppetid, stabile servere og en pris der er til at betale, så prøv dette webhotel.

For udviklere, bloggere, ejere af små virksomheder og andre er det at lære at vælge en webhost som at søge efter Mr. Right. Det er et velkendt spørgsmål: Hvilken hostingudbyder skal jeg stole på med mit hjertebarn (hjemmeside)?

Hvis det lykkedes dig at finde det rette webhotel til din hjemmeside, blog eller virksomhed så har du allerede forøget sandsynligheden for at få succes markant. God webhosting handler om meget mere end bare høj oppetid på serverne og billige priser på webhotel. Der findes faktisk utallige parametre der tæller når der skal vælges et webhotel og derfor har jeg skrevet denne artikler så du slipper for at gå i dybden med webhosting på nettet og blot kan følge mine råd, vejledninger og anbefaler til valg af webhotel, så du kan komme i gang med din nye hjemmeside eller blog. At vælge det forkerte webhotel ender ofte med hovedpine og økonomisk tab som følge af flytning af hostingudbyder.

I min artikel vil jeg også besvare følgende spørgsmål, så du er bedst mulig rustet til at vælge et webhotel og en hostingudbyder der passer til dig.

I dette indlæg og denne guide giver jeg også mit bud på det bedste webhotel til WordPress til prisen  samt det billigste sted at købe domæne og webhotel som du kan drage nytte af til din nye hjemmeside eller blog.

Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Hvad er et webhotel?

Men før du kan bestemme dig for hvilket webhotel du skal benytte dig af, så er det vigtigt at forstå hvad et webhotel er.

Et webhotel minder på mange måder om et skylager (cloud storage) som eksempelvis OneDrive eller Dropbox. Du lejer online lagerplads til at lagre filer, i dette tilfælde omhandler det hjemmeside, som det ligger i navnet “web-hotel”. Webhoteller tilbyder deres kunder diskplads på andres servere til at publisere egne hjemmesider som er nødvendig hvis du eksempelvis skulle lave din egen blog eller lave en hjemmeside til din virksomhed.

Mange (de flestewebhoteller tilbyder også mange andre tillægs services som enten er en betalende udvidelse eller omkostningsfrit afhængig af servicen og din webhosting-udbyder. Du får ofte gratis e-mail-adresse og lagerplads til dine mails når du køber domæne og webhotel hos en udbyder. Dermed kan du få flotte og professionelle e-mail-adresser med dit domænenavn, i stedet for eksempelvis @gmail eller @live.dk som slutning på din mail-adresse.

Det er individuelt fra hostingudbyder samt hvilket webhotel du vælger hos udbyderen, hvor meget lagerplads du får, dette er for at hver enkel kan udvælge den rette mængde lagerplads de har behov for til sin hjemmeside. De vigtigste typer af hosting er:

 • Delt (shared)
 • Dedikeret (dedicated)
 • VPS (VPS)
 • Forhandler (reseller)

De er differentieret efter den type teknologi, der bruges til serveren, niveauet for den leverede administration og de yderligere tjenester, der tilbydes af hostingudbyderen.

Hvad koster et webhotel?

Der er mange forskellige prisklasser på webhoteller og den nøjagtige pris afhænger af dit behov og dine krav til et webhotel for at hoste din hjemmeside.

Der er også en række faktorer, som du skal overveje, når du skal beregne omkostningerne til din hjemmeside for webhosting, og alle af dem kan variere meget, afhængigt af hvor komplekse eller enkle dine behov er.

Når det er sagt, koster udgifterne til at opbygge et websted dybest set følgende elementer:

 • Webhotel – eksempelvis Simply
 • Domæne – DK-hostmaster for danske domæner
 • Indhold – eksempelvis en tekstforfatter
 • Marketing – eksempelvis SEO
 • Webudvikling – eksempelvis et webbureau

Du kan finde webhotel til priser fra kr. 9,50,- om måneden eksl. oprettelse, gebyr og betaling for domæne, men blot udelukkende webhosting, altså webhotel. Det er dog ikke prisen som skal være den afgørende faktor når du vælger et webhotel, da det som tidligere beskrevet kan give større økonomiske udgifter en det du har sparet, men dette kommer vi til.

Skal du publisere en hjemmeside i WordPress kan du forvente at betale i omegnen af kr. 30 – 60 pr. måneden for dit webhotel for at opnå fornuftige resultater og få de anbefalede tillægstjenester, brugervenlighed og ikke mindst en support der virker.

Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Der kan være uoverskueligt og svært at finde ud af hvilket webhotel man skal vælge hvis man er helt ny indenfor hosting-verden.

Her er en lille guide der kan hjælpe dig med at finde det rette webhotel:

 • Hvilken type hjemmeside skal du bygge?

Det har stor betydning for når du skal vælge det rette webhotel, at du ser på dine krav og behov, dette gøres enklest ved at definérer hvilken type hjemmeside du skal bygge. De hyppigste type hjemmesider er en:

Afhængig af hvilken type hjemmeside du skal lave, så er der et webhotel eller en hostingudbyder der har dedikerede serverer og hostingpakker der er udviklet til præcis dette formål, dermed får du det bedst mulige resultat samt bedste webhotel til den billigste pris.

Webhotel til en blog:

Der findes rigtigt mange blogs i verden og der kommer nye til hver eneste dag og er du en af de mange der har valgt at begynde at blogge og skal derfor lave din egen blog eller får denne udviklet af et webbureau, så skal du have fingrene i et webhotel der passer dertil.

Afhængig af og det er en blog du skal tjene penge på eller ikke, så har jeg to forskellige anbefalinger til dig. Hvis du skal

Skal du lave en blog eller har du allerede en blog hvor formålet er at tjene penge eller som har høj trafik, vil jeg dog anbefale at du vælger Standard Suite hos Simply i stedet for One.com, da dette vil fungere bedre.

Webhotel til en virksomhedshjemmeside:

Har du startet en ny virksomhed eller skal du endelig have udviklet en ny hjemmeside til din virksomhed, så er et webhotel noget du burde lægge penge i. Din virksomheds hjemmeside er din online visitkort og billede udadtil på nettet og hvis dine kunder oplever en langsom hjemmeside eller nedbrud sender dette et useriøst signal til dine kunder og samarbejdspartnere.

Derfor anbefaler jeg du vælger en af følgende pakker fra Simply:

eller

Med én af følgende webhoteller er du bedst stillet mod at dine kunder oplever lang indlæsningstid på din hjemmeside.

Webhotel til en personlig eller privat hjemmeside:

Derfor anbefaler jeg one.com til dig der skal lave en simpel personlig eller privat hjemmeside til dig selv, dine venner og familie.

Webhotel til en webshop:

Skal du lave din egen webshop eller har du planer om at tjene penge med en hjemmeside, så er det særdeles vigtigt at din hjemmeside hele tiden er oppe at køre, så du ikke taber kunder og salg fordi din hjemmeside ikke er online. Derfor er et webhotel til webshop et sted der ikke burde spares, da dette er dit levebrød og indkomstkilde.

Jeg anbefaler derfor du benytter en af følgende webhoteller og hostingudbyder til din webshop:

eller

Begge webhoteller fra de to forskellige hostingudbydere er beregnet til den mængde trafik og aktivitet som der oftest er på en webshop, samtidigt med at de yder en høj ydeevne som kræves til publisering af mange billeder og funktionaliteter som der er i en webshop. Samtidigt får du den nødvendige lagerplads du trænger til en webshop.

Et billigt webhotel er ikke altid det bedste

Når du skal vælge et webhotel i 2020 så er prisen ikke det vigtigste eller det som du må lade være den gældende faktor, hvis du gør dette så kan du risikere at ende med en ustabil hosting som kan resultere i at din hjemmeside går offline og dermed ikke kan tilgås.

Det bedste webhotel til WordPress til prisen

Uanset hvilken type hjemmeside du skal lave og til hvilket formål det måtte være, så er Simply et fornuftig valg til webhosting og udbyder af webhotel til alle type hjemmesider.

Der er mange grunde til at jeg anbefaler Simply og du burde benytte dem til din WordPress hjemmeside, så her får du nogle af fordelene ved at vælge webhotel hos Simply.

Fordele ved Simply:

Simply (tidligere unoeuro) er en velkendt og stabil hostingudbyder og et godt sted at købe webhotel og domæne. Her får du nogle af fordelene ved at benytte Simply.

 • Billigt webhotel og domæne

Simply er uden tvivl en af de meste konkurrencedygtige

 • Høj oppetid

At din hjemmeside forbliver online er en af de vigtigste krav du skal stille din hostingudbyder. Med Simply får du en stabil hosting af hjemmeside med næsten 100% oppetid hele året.

 • Perfekt til WordPress

Skal du lave en hjemmeside i WordPress, så kan du enkelt og let installer WordPress med webhotel fra Simply med deres 1-click installation, som installere WordPress på dit domæne med 1 klik.

 • Fleksibel webhosting

Simply er en fleksibel hostingudbyder der tilbyder webhosting til enhver type hjemmeside uden problemer. Så uanset om du skal lave en blog eller drive en webshop, så kan du bruge Simply som din hostingudbyder. På denne måde kan du også samle alle dine hjemmesider ét sted.

Det billigste domæne og webhotel

One.com er blandt verdens billigste hosting-ubdydere af webhosting og webhotel, også i Danmark.

Hos One.com får du billigt domæne og webhotel

for den vi plejer i disse krisetider.