Sådan vælger du det bedste webhotel til WordPress i 2020

Din hjemmeside kan være noget så flot, men hvis din hastighed er dårlig eller din hjemmeside ofte er utilgængelig fordi din hostingudbyders servere er nede, så kan det næsten være ligemeget hvor fantastisk din hjemmeside er, dine besøgende forsvinder.

Selvom vi lever i året 2020 og udviklingen med 5G nettet på mobiltelefoner og lynhurtigt fiber internet, så er du og din hjemmeside afhængig af din hostingudbyder og det webhotel du vælger.

Det er derfor særdeles vigtigt at du tænker dig godt om inden du vælger vælger et tilfældigt webhotel, bare fordi det var billigt.

Selvom der findes mange billige webhoteller på nettet, så er det ikke noget værd hvis det resulterer i at dine besøgende bevæger sig væk fra din hjemmeside grundet hastigheden eller slet ikke kommer ind på din hjemmeside fordi din hostingudbyders servers er nede eller ude af drift.

I denne artikler sætter vi lys på, hvad som er vigtigt når du skal finde og vælge et webhotel i 2020 og  samtidig kommer vi med vores anbefalinger til et godt og stabilt webhotel til WordPress og andre CMS-baserede hjemmesider.

MEN MEN MEN!

Det er ikke kun oppetiden og hastigheden på dit webhotel der gør sig gældende når du skal finde et webhotel til WordPress, det er også fordelagtigt at finde ud af hvad dit behov er ellers, da mange hostingudbydere tilbyder gratis pakker og tillægspakker til fordelagtige priser som kan hjælpe dig og din hjemmeside til endnu større succes.

Et godt eksempel er gratis SSL certifikat, som

WordPress webhotel

Vi anbefaler dette webhotel til WordPress

Hvad end du er helt ny eller en erfaren WordPress udvikler og skal have et webhotel til en WordPress hjemmeside, så er der en hostingudbyder der skiller sig ud og det er Simply (tidligere UnoEuro).

Fordele ved Simply (unoeuro):

Der er mange fordele ved at benytte sig af hostingudbyderen Simply som tidligere gik ved navnet UnoEuro, men de fordele som skiller sig mest ud og som er årsagen til at vi anbefaler dem (foruden at vi benytter dem selv) er:

  1. Daglig backup – Simply laver daglige backup af deres servere, det betyder at i det uheldige tilfælde at din hjemmeside eller email skulle blive hacket, så kan du få alt gendannet, blot ved at skrive til deres kundesupport (som faktisk er rigtig god).
  2. Høj oppetid – Som tidligere beskrevet, så er det vigtigt at din hjemmeside er online 24 timer i døgnet og med Simply får du en oppetid på intet mindre end 99,99% af året. Det svare til at deres servere er inaktive mindre end 40 minutter om måneden.
  3. Gratis SSL certifikat – Et SSL certifikat er ikke billigt og det kan også være svært at sætte op hvis du ikke er så teknisk, men med Simply kan du enkelt og let aktivere deres gratis SSL certifikat og installer et plugin i WordPress, BUM! Så er din hjemmeside sikker med en krypteret forbindelse.
  4. 1-Click installation – Efter du har købt dit domæne og webhotel hos Simply kan du enkelt og let (med et enkelt tryk) installere WordPress på dit domæne også er du i gang.

Dette er selvfølgelig et kort udvalg af fordelene ved at vælge Simply som sin hostingudbyder når man benytter WordPress.

Også prisen er særdeles konkurrencedygtig hvis man sammenligner med andre webhoteller på nettet.