Det bedste og mest populære WordPress tema i 2020

Et WordPress tema er essentielt for en hjemmeside udviklet i WordPress. Men hvilket tema skal man vælge og hvilket er det bedste? Få svaret her.

Hjemmeside udvikling har aldrig været lettere. Med smarte content mangement systemer og “drag and drop” funktioner kan enhver efterhånden lave sin egen hjemmeside, men skal du have kvalitet og succes med din WordPress hjemmeside så skal du have fingrene i et godt WordPress tema.

Jeg har sat mig for at finde de mest populære, bedst bedømte og ikke mest bedste WordPress tema der findes.

Hvad og hvordan kan man fastlægge hvilket WordPress tema der er det bedste på markedet, ja det er spørgsmålet som de fleste står med når de skal lave en ny hjemmeside i WordPress, da man som bekendt, oftest bruger et gratis eller betalt WordPress tema når man skal lave en hjemmeside i CMS WordPress.

Er du ikke begyndt på din nye hjemmeside endnu og mangler et webhotel, så vil jeg anbefale dig at købe et webhotel hos Simply og benytte dem som din hostingudbyder til din WordPress hjemmeside. Jeg bruger selv Simply til hosting af mine hjemmeside da de er en af de bedste og billigste webhotel-udbyderer i Danmark efter min mening.

WordPress tema

Hvad er et WordPress tema?

Et WordPress tema er den danske oversættelse for et WordPress theme og er en type hjemmeside skabelon du bruger når du skal opsætte en hjemmeside i WordPress.

I WordPress er et tema en samling af skabeloner og stylesheets, der bruges til at definere udseendet og designet af ​​en WordPress hjemmeside. Et WordPress tema kan ændres, administreres og tilføjes fra backend-delen i WordPress også kaldet “admin-området” under Udseende »Temaer.

Der er flere gratis og betalte WordPress-temaer tilgængelige online. WordPress.org har en stor samling af gratisWordPress temaer og hvis du ønsker et premium WordPress tema for at få det bedste, skal du forbi Themeforest tilbyder mere end 11.000 WordPress temaer der passer til ethver brug, afhængig af hvilken type h.

Hver enkelt har et andet design, layout og funktioner. Du kan vælge et WordPress tema som har et tilpasset design til lige netop den type hjemmeside du skal lave eller vælge et “multi-purpose theme” som kan anvendes til flere forskellige typer hjemmesider. Disse WordPress temaer har ofte mange forskellige demoer som kan importeres, så du hurtigt kan komme i gang med din nye hjemmeside.

Det mest populære WordPress tema i verden er Avada som er solgt i intet mindre end 575.000 eksemplarer. Temaet til WordPress koster $ 59 USD tilsvarende cirka 410 DKK i følge dagens dollar-kurs hentet fra Google Finance. Du kan finde WordPress temaet Avada og mange andre på salgsplatformen Themeforest.

Gratis vs betalt WordPress temaer

Ligesom WordPress-plugins kan du vælge mellem over tusind gratis temaer fra WordPress Theme Directory eller investere i premium eller betalte temaer som vores egen iThemes Builder. Fordelene ved premium-temaer er som premium-plugins. Premium-temaer har normalt en pålidelig kodebase og tilbyder support, hvis noget går galt. Nogle premium-temaer, som Builder, fungerer mere som webdesignsoftware, så du kan designe og opbygge dit eget temadesign og sidelayout.

Top 3 bedste WordPress temaer

WordPress tema avada
WordPress theme Flatsome

Hvilket WordPress tema skal jeg vælge?

At vælge det rette WordPress tema er vigtigt, for der findes ikke noget værre end at spilde en masse tid på det forkerte for så at lave det om. Derfor er det god idé at undersøge de forskellige WordPress temaer i dybden, inden du vælger et og installerer det på din WordPress hjemmeside.

Det kan være fristende at spare penge på sin nye hjemmeside når man skal i gang, da man kan gøre det næsten helt gratis, udenom udgifter til hosting og domæne selvfølgelig. Men jeg vil ikke anbefale dig at bruge et gratis WordPress tema når du skal lave en hjemmeside og dette er der flere grunde til.

Din virksomheds hjemmeside er dit visitkort og ansigt udadtil for både kunder og samarbejdspartnere og med et gratis WordPress tema får du ikke den samme funktionalitet og de samme muligheder som ved et betalt WordPress tema som eksempelvis Avada

Hvad du skal se efter når du skal vælge et WordPress tema:

Responsivt: Vi lever i dag i 2020 og stort set alle danskere har en smartphone med adgang til internettet, hvilket betyder at mange af dine besøgende vil være på en mobil enhed når de besøger din hjemmeside, det er derfor altafgørende at når du skal vælge et WordPress tema, at dette er responsivt. Et responsivt tema er  et WordPress tema som tilpasser sig den pågældende enhed som tilgår din hjemmeside. På denne måde får den besøgende komprimeret eller forstørret hjemmesiden i høj kvalitet og uden der sker nogle fejl. De fleste premium WordPress temaer er i dag responsive på grund af ovenstående. Derfor behøver du ikke nødvendigvis ligge mange kræfter i dette, men selvfølgelig få krydset det af listen når du skal udvælge et WordPress tema til din hjemmeside.

Hastighed: Selvom de fleste i dag har lynhurtigt internet og med 5G mobilnettet på vej, så har alle en ekstrem høj hastighed selv på mobile enheder på farten, så er hastighed faktisk en stor faktorer. En langsom hjemmeside kan påvirke dine placeringer i Google søgeresultat og du risikerer også at dine besøgende går væk fra siden fordi den tager for langt tid om at load. Derfor er hastigheden særdeles vigtig og et dårligt WordPress tema kan sagtens have en lang længere load-tid end et godt WordPress tema.

Disse WordPress temaer vælger de fleste

I danmark kan vi godt lide det faste og det kendte, vi er vanemennesker

I Danmark er vi troskabs-dyr og mange af os vælge det samme fordi vi ser at det fungere og det samme gælder når det kommer til valg af WordPress tema.

Der er hovedsagtligt 3 forskellige WordPress temaer som danskerne køber til deres WordPress hjemmeside når de skal lave en professionel hjemmeside.

Det bedste premium WordPress tema

Der findes utallige WordPress themes derude i alle prisklasser og mange vælger også et gratis WordPress tema når de skal lave der første hjemmeside i WordPress, men de fleste ender dog med et premium WordPress tema.

Det bedste WordPress theme efter min mening er uden tvivl temaet Avada.