Domæne

Hjem/Domæne
Domæne2020-07-07T22:03:06+00:00

Find og køb domæne

Hvad end du er på jagt efter et nyt domæne eller du har brug for hjælp til at finde det helt rette domænenavn, så kan du få hjælp her på siden. Webhotel Sentralen er en dedikeret hjemmeside der hjælper brugere på nettet med alt der omhandler domæne og webhotel.

Det er ikke ligemeget hvilket domænenavn du vælger eller hvilken endelse du har på dit domæne, det kan have stor betydning for din hjemmeside og påvirke din hjemmeside negativt, hvad end du skal sælge varer på en webshop eller ønsker at få besøgende igennem søgemaskinen Google.

Det er derfor smart at sætte sig godt ind i hvad et domæne er og hvilket domænenavn du skal vælge, så slipper du for at lære det på den dyre måde når du først har fået din hjemmeside online og begyndt at få trafik.

Vores mål er at hjælpe dig med at finde det bedste domæne som kan bringe din hjemmeside den største mængde succes online.

Rabatkode: 3GRATIS – giver tre måneder ekstra webhosting: 12 mdr –> 15 mdr.

Sammenligning af priser på domæner i danmark

Herunder finder du alle online konkurrencer som vi har fundet på nettet som du kan deltage i helt gratis. Du kan blive den næste vinder, det eneste du skal gøre er at deltage i en vilkår konkurrence også er du med i lodtrækningen om fede præmier.

Om webhoteller i Danmark og udlandet

Webhotel Sentralen er en informations- og markedsføringsside dedikeret til at finde de bedste og billigste webhoteller i Danmark. Du vores hjemmeside kan du finde sammenligninger af webhoteller, de bedste priser, tilbud og kampagner samt dybdegående information om de forskellige udbydere af webhoteller.

Kilder:

 | Wikipedia

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på domæne og webhotel?2020-07-06T18:26:27+00:00

Your Content Goes Here

Hvem ejer domæne?2020-07-06T16:59:23+00:00
Hvad koster et domæne?2020-07-06T17:43:42+00:00

Prisen på et domæne afhænger af hvilken endelse du ønsker.

Hvis du skal have et .dk-domæne, så er prisen den samme for alle domænenavne, da disse udbydes af DK-hostmaster som har monopol på domæner med endelse “.dk”.

Og prisen er helt enkel, det koster 50 kr. om året i domæne

1 år:

2 år:

3 år:

4 år:

Det

Prisen for et domæne har i mange år været 45 kr. men grundet øget prisniveau på markedet og en stigning i udgifter for DK-hostmaster. Faktisk har et domæne kostet 45 kroner om året, siden 2007 (+11 år). Men ærligt talt, så er en prisstigning på 5 kr. overkommeligt for de fleste.

 

Er man derimod på jagt efter et domæne som ikke har endelsen “.dk” så er snakken en lidt anden. 

Prisen for .com, .org eller .eu, bare for at navne nogle tilfældige, ja her kan prisen variérer voldsomt og prisen være særdeles høj. 

Der bliver hele tiden udviklet nye domæneendelser, så du kan somregel få lige præcis det domænenavn du ønsker, men du må måske leve med en anden domæneendelse end du havde regnet med og desværre også til en højere pris. 

Hvis man har intentioner om at anskaffe sig et domæne for at lave en hjemmeside, så er det ikke den årlige domæneafgift som vælter budgettet. 

Et webhotel er en væsentlig større udfgift end domæneafgiften og det er her man burde ligge sin kræfter i at finde den bedste udbyder.

Hvad er et domæne?2020-07-05T16:24:17+00:00
Vidensbank
Go to Top